Activas, ideólogas, incansables (a veces con ideas de bombero). Si no nos encuentras por aquí, búscanos en alta montaña!! Algunas hemos sido presidentas de la comunidad de vecinos, que también da prestigio. Esperamos que disfruteis con nuestro blog, tanto como nosotras disfrutamos creándolo. Por cierto! Encantadas de conocerte!

miércoles, 12 de abril de 2017

Pels Camins dels Matxos'17

Recorreguts a la Carta

Per fí, després de passar dies de nervis, ha arribat la data esperada. Càrol, Laura, Cris i jo ens aixequem molt d'hora per escoltar la pistolejada de la sortida a Torelló. Comencem la Trail Pels Camins dels Matxos!!!

Punt de sortida, escoltant de fons la cançó "Macho man"

La sortida la fem juntes, però de seguida ens despleguem. Càrol i jo ens fem moltes preguntes al passar per la Colònia de la Borgonya (Colònia dedicada al tèxtil fundada al 1890 pels senyors Fabra i Coats, a prop del riu Ter).

Colònia finals s.XIX

En arribar a l'Infern de les Gargantes Càrol tira cap amunt.
Laura que està molt, molt encostipada, decideix fer el tastet (23 Km., amb 2800 de desnivell acumulat), no està gens malament tal i com es troba aquesta gran dona, ànims preciosa!!
Itinerari Bellmunt

En arribar a la Serra Milany-Santa Magdalena i Puigsacalm-Belmunt descanso per treure roba; fa molta calor i el mal de pit ja no m'abandona. Quina alegria! Una veu coneguda, és la Cris! Ella continua el seu camí. Comença el descens, arribo al Salt de Molí, és increïble, espectacular paisatge!
Salt de Molí

Edificació de Molí del Salt
Vinga! Tornem a pujar i, en arribar al Coll de St. Bartomeu, torno a trobar-me amb la Cris, em diu que ho deixa i jo, que no puc respirar bé, marxo amb ella. Amb molta, molta calma en el descens, arribem a la fageda de la Grevolosa, preciós bosc de faigs de més de 300 anys. 

Fageda de la Crevolosa

Faig de més de 300 anys
Mantra preciós
Decidim fer la curta (48 kms. amb 4500 de desnivell acumulat). Càrol, ja ha pujat i baixat de Puigsacalm; dinem juntes a l'avituallament del Prat de la Vola. Aquesta gran supermami marxa cap a Cabrera amb la Txell, una altra crack que Càrol ha conegut en aquesta duríssima marxa i que, al tenir les dues el mateix ritme, s'acompanyaran mutuament fins al final del camí. Vinga que fareu Matxos!!! (63 kms. amb 6600 de desnivell acumumulat). 

Cárol a la cima de Puigsacalm
Elena i Cris
Càrol i Txell
Cris i jo anem cap a la Creu de Salguera on trobem pujades tècniques i dures i on el descens no té gens d'enveja. L'arribada al Castell de Torelló o del Moro, se'ns fa molt llarga, però, una vegada allà, Cris amb els seus ànims (gràcies campiona), fa que comencem a corre fins a la meta, Torelló. Ens trobem amb el seu home que ens fa mil fotos; moltes gràcies campió.
Arribada a la meta d'Elena i Cris
Eperem a que arribi Càrol. Quina il.lusió veure a la meva gran amiga. MOLTES FELICITATS MEGA-CRACK!!! Ens comenta que l'últim tram cap Cabrera i fins a l'arribada es fa molt dur. Moltes pujades interminables on les cames fan figa per l'esforç, on acabes fins als nassos de pujar i pujar... Tot i així, una magnífica marxa i, veritablement, de resistència de matxos i "matxes".
Pujades interminables

Txell i Càrol arribant a meta
Haig de felicitar, al Centre Excursionista Torelló per fer possible aquest gran. Moltes gràcies a tot@s els voluntaris, els vostres ànims i soport són molt grans per nosaltres.
Les Matxos
Recorregut original

No hay comentarios:

Publicar un comentario